Autojen varaosat ja muut tuotteet myymälöistämme Vantaalta ja Klaukkalasta

Niin valtava valikoima ja erikoistunut palvelu, että meillä käynti riittää

Näin on! Valikoimamme on todella laaja ja alaan erikoistuneena liikkeenä asiantuntemuksemme huippuunsa hiottua – olemmehan tehneet varaosakauppaa jo vuodesta 1978. Meiltä löytyy kemikaalit, öljyt, varaosat ja monet muut tuotteet jokaiseen merkkiin sekä malliin, hyvällä hinnalla ja laadukkailla ominaisuuksilla. 

Valikoimastamme mm.

Akut raskaaseen kalustoon, työkoneisiin, moottoripyöriin ja muihin ajoneuvoihin: esim. EXIDE, Varta, Bosch, Optima, Yuasa, Woima ja Globe.

Auton varaosat laidasta laitaan: Defa, Calix ,Brembo, Bosch, Sachs, KYB, Monroe, Lemförder, SNR, SKF, INA, FAG, NGK, Denso, Elstock, Pierburg, Walker, Fenno, Bosal, NK, Zimmermann, Webasto, Eberspächer, Gates, ContiTech, Mann Filter, WIX, Coopers, Knecht, Febi Bilstein, Hengst, Valeo, Hella, Philips, Osram, Bilstein, Remsa, Garrett, Fremax, TRW ja paljon muita tunnettuja varaosamerkkejä!

Työkalut, korjaamovarusteet ja diagnostiikka: Boxo, KStools, BGS, Kamasa, Gedore, Laser tools, Winntec, AC yms. Laidasta laitaan käsityökaluja ja automerkkikohtaisia työkaluja! Tutustu ››

Kemikaalit ja pesuaineet: esim. CRC, WD-40, Sonax, Auto Glym, Korrek, Presta, Ma-Fra, Gorilla, Lasol, Finikor, Motip, Permatex, Loctite, Maston, Sika, Dreumex, Brembo, O´Keeffe`s, Steel Seal, X-1R ja STP.

Voiteluaineet ja öljyt: Fuchs, Mobil, Castrol, Liqui Moly, Febi ja paljon muita öljybrändejä.

Lisävarusteet: Thule-kuljetusjärjestelmät ja vetokoukut merkeiltä Brink, Bosal sekä Westfalia.

Meiltä myös korjaamolaitteet, nosturit, öljynvaihtolaitteet, kulmiensäätö ja diagnostiikka: Bosch, TEXA, Launch ja kattavasti lähes kaikki tarvittava korjaamovarusteluun.

Nämä olivat vain esimerkkejä! Saamme tilattua tavaraa laidasta laitaan nopeastikin, joten kysy lisää tarpeesi mukaan tai tule käymään. AD-autovaraosaliikkeemme sijaitsevat Vantaan Hämeenkylässä ja Nurmijärven Klaukkalassa.

Tervetuloa ›
Hämeenkylä Klaukkala